Paris Proof Plan Inspiratiedag Barendrecht

Op dinsdag 25 februari pak ik de draad weer op, ik ga weer op pad om uit te leggen hoe ik tot de inzichten gekomen ben die ik gebruik om mensen te helpen plannen te maken om hun woning, bedrijf, flatgebouw of straat te verduurzamen.

De zin en onzin van isoleren, het belang van kieren dichten en dus van ventileren, het in stappen toewerken naar een situatie waarin iets anders dan aardgas de logische volgende stap wordt. Met een man of 20 ga ik op basis van jullie eigen vraagstukken een hele dag met deze materie aan de slag en of je nou projectontwikkelaar, energiecoach, beleidsambtenaar, architect, installateur, nieuwbouw-koper of huiseigenaar bent, het is voor iedereen interessant en leuk omdat de vragen over je eigen woning gaan!

We zijn te gast bij BUVA in Barendrecht, een grote leverancier van hang en sluit-werk, ventilatie-oplossingen en de wereldberoemde Buva-solidseal renovatie rubbers :-). We hebben daar een hele leuke zaal ter beschikking gekregen waar we op ons gemak met alle vragen aan de slag kunnen.

Tussen de middag lunchen we (kosten zitten bij de prijs in).

Schrijf je snel in, er zijn maar 20 stoelen beschikbaar.

Ik heb er weer zin in!

Lars Boelen

Buva kantoor


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *