Allereerste HuisFluister-sessie ooit!

Ik ga eens iets totaal nieuws proberen!

Op maandag 24 februari geef ik in de ochtend een lezing over hoe ik naar huizen kijk als ik er een plan voor help ontwikkelen. Na de lezing eten we een broodje (zit bij de prijs in) en daarna rijden we naar het huis van een van de cursusdeelnemers (ook in de Hoeksche Waard) om daar live een BlowerDoortest mee te maken waarmee we op kierenjacht gaan. Ik ken de woning alleen van foto’s dus jullie krijgen echt mijn eerste indruk en mijn denkproces. Na afloop van de blowerdoortest schets ik het plan in een huiskamersessie. De prijs is inclusief lunch op locatie en een jaar toegang tot het e-book van het Paris Proof Plan.

Hier kan je je ticket bestellen

Lars Boelen

HuisFluister-sessie


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *