27 augustus ParisProofPlan-Trainingsdag in Vlissingen

Op 27 augustus pak ik de draad van het ParisProofPlan-trainingen geven weer op. Ik strijk dan neer in Vlissingen waar ik van Meewind een trainingsruimte aangeboden heb gekregen (waarvoor dank!).

Ik ga weer in geheel eigen stijl een hele dag met jullie de diepte in met praktijkvoorbeelden uit mijn eigen adviespraktijk en die vul ik graag aan met vragen die jullie aanbrengen. De ervaringen die ik in Groningen en Friesland tot nog toe opdeed neem ik mee naar Zeeland, alsmede de nieuwe cases die de afgelopen maanden weer op mijn pad kwamen.

Deze keer zal ik o.a. een kort intermezzo over rekenen met Waterstof opnemen in het programma naast de reguliere onderwerpen als kierdichting, ventilatie, de onzin van hysterisch isoleren en het uitstellen van het warmtekeuzemoment.

Als je dus interesse hebt in hoe je nou een woning in Slimme Stappen gereedmaakt voor het onvermijdelijke gasafscheid, dan raad ik je mijn cursus van harte aan.

Net zoals de vorige keren weer volledig verzorgd met lunch, deelnemingscertificaat, gratis toegang tot mijn ebook “Van-Gas-Los-Maar-Hoe dan?” en inclusief BTW.

Ik heb plek voor 12 mensen, er zijn nog 10 stoelen beschikbaar!

https://www.parisproofplan.nl/events/pppdd-20190827-zee-eco/

 


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *