Van aardgas los … maar hoe dan?

Link naar de ParisProofPlan-inspiratiedag in Utrecht

De media staan vol met verhalen van roeptoeteraars, amateurs en journalisten over hoe de Klimaatdoelen van Parijs gehaald moeten gaan worden. Krankzinnige bedragen en onzinnige oplossingen zowel voor heel Nederland als per huishouden passeren de revue. Kosten tot wel een ton per woning worden genoemd.

Op deze website leer je van de jarenlange ervaring van experts die elke dag met hun poten in de modder staan en die de zin en onzin van de energietransitie kunnen duiden.

In mijn eBook vind je alle informatie die je nodig hebt om zelf, wat ik ben gaan noemen, het “Paris Proof Plan” op te stellen. Of je nu huurder, huiseigenaar of VVE-bewoner bent, ┬áje vindt er zinvolle informatie op maat voor jouw situatie.

Het boek blijft zo goed als af, en nu ik het een paar maanden gebruik als achtergrondinformatie voor plannen van mijn klanten heb ik besloten om het online te houden. De ontwikkelingen gaan zo snel dat ik je een ondienst zou bewijzen door te claimen dat ik een “af” boek had. Het is wat het is en ik zal geregeld aanvullingen schrijven.

We gaan de content zo snel mogelijk uitbreiden voor kantooreigenaren, wijkorganisaties, gemeentes en provincies. Waarom?

We hebben haast!

Lars Boelen, Huisfluisteraar

Ps. Dit is een beetje een crowdsourceproject aan het worden, ik weet dat er erg veel typo’s en stijlfouten in staan. Dat komt omdat ik de content online aan het schrijven ben en ik gooi altijd alles er in 1x uit . Ik heb al een paar editors die achter me aanhobbelen om de ergste brokken op te ruimen dus vriendelijk verzoek om de fouten die je tegenkomt maar even te laten voor wat ze zijn, er wordt al naar gekeken! Bedankt!